A sorompó általában az első, amivel az Ön vállakozásához érkező látogató találkozik. A profi sorompó modern és elegáns megjelenést kölcsönöz cége főbejáratának. Egy beléptető rendszer segítségével emberi felügyelet nélkül is könnyedén szabályozhatja és ellenőrizheti a forgalmat, a területekre való be- és kihajtást. Tökéletesen alkalmazható cégek, telephelyek, lakóparkok, magánterületek, kereskedelmi vagy ipari létesítmények bejáratainál, vagy parkoló és beléptető rendszerek részeként.Napjaink technológiája többféle megoldást kínál az őrzött területre való illetéktelen bejutással szemben, de az automatizált sorompók nyújtják erre a legegyszerűbb és leggazdaságosabb megoldást. A sorompó kiválasztását a felhasználás jellege szabja meg: az optimális kivitelt a nyitás/zárás ciklusok száma, a kar hossza, a vezérlés paraméterezhetősége és persze az ár (eszközök, telepítés és a fenntartás költsége) határozza meg.

Az automata sorompó alapvető feladatai :

  • pár másodperc alatt nyitni vagy zárni;
  • érzékelni az áthaladó személyt vagy járművet;
  • lezárás közben érzékelt akadály hatására leállítani vagy visszanyitni a sorompórudat.

Számos további funkcióval kiegészíthető a rendszer : parkolójegy, rendszámellenőrzés, jelzőlámpa alkalmazás, forgalomvezérlés.

Karos sorompó

http://izsola.hu/cache/e/6e457e44813b06edcddb6f95e0591a45.jpg

Ideális megoldás parkolók, parkolóházak, mélygarázsok, autószalonok, bejáratok lezárására, akár nagy forgalmú helyekre. Könnyen kezelhető és csak minimális karbantartást igényel, hosszú élettartamú, megbízható és stabil működésű. Többféle kivitelben és széles méretválasztékban kapható. Kiviteltől és mérettől függően beépített, vagy utólag rendelhető vezérléssel és motorral is kérhető. A vezérlés és a motor mindig a mérethez és az igénybevétel mértékéhez igazodik.

Láncos sorompó

http://izsola.hu/cache/9/3903f01aceb56e38f2bc5db210210fba.jpg

A láncos sorompókat exklúzív megjelenésük alapján elsősorban építészetileg igényes, városi beépítettségű környezetben történő használatra javasoljuk. Az automata láncos sorompó a lánc kifeszítésével maximum 16m nyílás lezárására alkalmas. Ideális megoldás parkolók, közterületek, műemlékek, autószalonok lezárására is.

A sorompók áramszünet esetén kulccsal kioldhatók, így a kar kézzel is nyitható és zárható, bármely helyzetben rögzíthető. Néhány típus szünetmentesíthető, így áramszünet esetén is működőképes marad.

A sorompókhoz számos különféle kiegészítő rendelhető: villogó lámpa, ütközőgumi karos sorompóhoz, árbóccsukló kis belmagasságú helyiségekben felszerelt sorompóhoz, vörös színű öntapadós fényvisszaverő matrica sorompó karhoz, fix és mozgó sorompó bak, alumínium sorompó szakál, fotocella konzol, rögzítőtalp villogólámpa konzolhoz, láncvédő profil láncos sorompóhoz. 

Sorompók: